BÁCSHOSZ

Bács-Kiskun megyei Horgászegyesületek Szövetsége

Batthyány u. 19. 6000 Kecskemét,

76/481-893, 70/312-4706

Email: bacshosz@bacshosz.hu

Megyei Horgászversenyek- Tájékoztató

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Tisztelt Sporttársak!

A BÁCSHOSZ verseny szakbizottsága elektronikus úton áttekintette és értékelte a járványveszély jelenlegi szakaszában kialakult, versenyszervezéssel kapcsolatos helyzetet. Megállapítottuk, hogy az ehhez szükséges információk és eszközök hiányában azt, hogy egy esetlegesen megrendezendő versenyen vagy azzal összefüggésben fertőződés nem történik, 100 %-os biztonsággal garantálni nem tudjuk. Figyelembe véve továbbá egy ebből adódó megbetegedés várható jogi és erkölcsi következményeit, arra a megállapításra jutottunk, hogy jelen helyzetben felelőséggel versenyt rendezni nem tudunk. Ezért a következőket határoztuk el:

  1. A megyei versenyek szervezésének és lebonyolításának felfüggesztését 2020. június 30-ig meghosszabbítjuk.
  2. A versenyek későbbiekben való megtartásának és az elmaradt versenyek bepótlásának lehetőségét és pontos időpontját ezt követően újra meg tárgyaljuk
  3. A járvány által különösen veszélyeztetett korosztályba tartozó veterán versenyzőink egészségének megóvása érdekében, az egyébként is halasztásra ítélt megyei veterán bajnokságot ebben az évben már nem fogjuk megtartani, így azt a versenynaptárból végérvényesen töröljük.
  4. A halasztásra került megyei egyéni- továbbá az A” és „B” csoportos csapatbajnokságot Tiszakécskén, a pálya terheltségének függvényében, szeptember végén – október elején tervezzük megrendezni.
  5. A „Bács-Kiskun megyei versenysorozat legjobb horgásza” versenysorozat további három versenyét Miskén – Szankon – és Kiskunmajsán tervezzük megrendezni augusztus – szeptember folyamán.

Kérjük horgásztársaink szíves megértését.

Kókai János a verseny szakbizottság vezetője.